رفتن به بالا

مرکز رسانه ای شورا

تعداد اخبار امروز : 0 خبر


  • پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • الخميس ۸ ذو القعدة ۱۴۴۵
  • 2024 Thursday 16 May
  • چهارشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۰
  • کد خبر : 7195
  • چاپ خبر : ارائه گزارش نظارتی ۹ ماهه پروژه های تملک دارایی سرمایه‌ای شهرداری تهران

رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران گزارش نظارتی ۹ ماهه پروژه های تملک دارایی سرمایه‌ای سال ۱۳۹۵ شهرداری تهران را در صحن علنی شورا ارائه کرد.

به گزارش شورانیوز از تهران ، علیرضا دبیر رییس کمیسیون برنامه  و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در سیصد و سی و  ششمین جلسه رسمی چهارمین دوره شورای اسلامی شهر تهران گزارش نظارتی ۹ ماهه پروژه های تملک دارایی سرمایه‌ای سال ۱۳۹۵ شهرداری تهران را در صحن علنی شورا ارائه کرد.

وی ادامه داد: تعداد کل و ماهیت پروژه‌های تملک دارایی سرمایه‌ای در کل ۲۲۲۷ پروژه بوده است که از این تعداد ۱۹۲۴ پروژه مربوط به مناطق و ۳۰۳ پروژه مربوط به معاونت‌ها بوده است. تعداد پروژه های مستمر(نگهداشت) ۱۳۸۶ پروژه در مناطق و ۲۰۶ پروژه مربوط به معاونت‌ها بوده است که در کل ۱۵۹۱ پروژه مربوط به پروژه های نگهداشت می‌شود.

دبیر ادامه با اشاره پروژه های سرما‌یه‌ای غیر مستمر گفت: در مجموع ۶۳۶ پروژه مربوط می‌شود به پروژه های سرمایه ای غیر مستمر(عمرانی) که ۵۳۷ پروژه در مناطق و تعداد ۹۹ پروژه در معاونت‌ها بوده است. همچنین پروژه‌های سرمایه‌ای غیرمستمر (عمرانی) جدید در مجموع ۲۱۹ پروژه بوده است که ۱۹۶ پروژه در مناطق و ۲۳ پروژه در معاونت‌ها بوده است. پروژه‌های سرمایه‌ای غیرمستمر (عمرانی) نیمه‌تمام در مجموع ۴۱۷ پروژه بوده است که ۳۴۱ پروژه در سطح مناطق و ۷۶ پروژه در معاونت‌ها بوده است.

رییس کمیسیون برنامه و بودجه با اشاره به کل پروژه های تملک دارایی سرمایه‌ای گفت: تعداد کل پروژه‌ها  ۲۲۲۷ بوده است که از این تعداد ۲۰۸۳ پروژه بازدید شده و ۱۴۴ پروژه بازدید نشده است.

دبیر در ادامه به پیشرفت فیزیکی پروژه‌های بازدید شده غیرمستمر (عمرانی) اشاره داشت و گفت:  میانگین درصد پیشرفت ‌فیزیکی زمان بازدید از پروژه ها در مناطق ۵۹٫۴ درصد و در معاونت‌ها ۶۲٫۸ درصد و میانگین کل در شهرداری تهران ۶۲٫۱۲ درصد بوده است.

همچنین میانگین پیشرفت فیزیکی مورد انتظار در زمان بازدید در مناطق ۷۴/۷۶ درصد و در معاونت‌ها ۷۱٫۲۵ درصد بوده است.

وی ادامه داد: پیشرفت فیزیکی هر یک از پروژه‌ها متناسب با اعتبار پروژه در میانگین محاسبه شده است و پیشرفت فیزیکی محاسبه شده مربوط به عملیات سال ۹۵ می‌شود. تعداد پروژه‌های جلوتر از انتظار در مناطق ۱۰۲ پروژه و ۱۸ پروژه مربوط به معاونت‌ها بوده است. همچنین تعداد پروژه‌های عقب‌تر از انتظار در سطح مناطق ۲۵۱ پروژه و در معاونت‌ها ۵۴ پروژه بوده است.

دبیر در ادامه با اشاره به علل تاخیر پروژه‌های عمرانی (غیرمستمر) بازدید شده گفت: از علت‌های تاخیر در اجرا پروژه ها در مجموع در سطح مناطق و معاونت‌ها ۱۰٫۱  درصد مربوط به زمین، ۹٫۳ درصد  مربوط به طرح و برنامه ریزی، ۷٫۸ درصد مربوط به پیمانکاری، ۴۵٫۱ درصد مالی، ۲٫۸ درصد اجرا و ۲۴٫۹درصد سایر موارد بوده است.

رییس کمیسیون برنامه و بودجه ادامه داد: علل تاخیر در پروژه‌های غیرمستمر بازدید شده دارای تأخیر به تفکیک جزییات در بخش زمین شامل تامین زمین ۱۳ پروژه، معارض ملکی ۱۵ پروژه بوده است. همچنین در طراحی و برنامه ریزی بررسی مجدد طرح، مطالعات، تغییر نقشه و مشخصات، تایید نقشه و عدم نیاز از عوامل تاخیر در پروژه ها بوده است.

دبیر افزود:  وضعیت اجرایی پروژه‌های عمرانی بازدید شده  در مناطق و معاونت‌ها ۶۲۷ پروژه بوده است که ۱۳۷ پروژه خاتمه یافته است و  وضعیت کارگاه پروژه‌های در دست اجرا که شامل فعال، نیمه فعال و تعطیل می‌شود ۳۵۴ پروژه را  در بر می‌گیرد همچنین  پروژه‌هایی که فعالیت اجرایی ندارند حالا  یا متوقف یا شروع نشده‌اند  تعداد ۱۳۶ پروژه را شامل می‌شود.

اخبار مرتبط

نظرات

جدیدترین اخبار