اخبار برگزیده » استان ها » خدمات شهری » خوزستان » مدیریت شهری
کد خبر : 12350
شنبه - ۱۹ آبان ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۵

شبکه دفع آب‌های سطحی نیازمند هزینه‌های هنگفتی است/وعده‌هایی داده شد اماعملی نشد

به گزارش شورانیوز ، سید ناصر موسوی نژاد اظهار کرد: اگر مسؤولان دولتی به فکر مشکلات خوزستان و درمان آن نباشند، بر معضلات جدی اجتماعی – امنیتی افزوده می‌شود.

وی همچنین در پاسخ به میزان بودجه مورد نیاز برای احداث شبکه دفع آب های سطحی، بیان کرد: برآورد هزینه ها برای اصلاح شبکه فاضلاب کل اهواز در سال ۸۹ هزینه‌ای حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان بوده است که در سال‌های بعد از آن تا به امروز به ۳۵۰۰ الی ۴۰۰۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است.

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر اهواز افزود: تأمین این هزینه‌ها از عهده استان خارج است و اگر ردیف بودجه‌ای توسط مجلس و دولت برای این شهرستان پیش‌بینی نکنند بعید به نظر می‌رسد که سازمان آب و فاضلاب و یا حتی شهرداری اهواز بتوانند از عهده خواسته‌های به حق مردم برآیند.

موسوی نژاد با اشاره به مناطق بحران خیز اهواز عنوان کرد: ما در بحث آب های سطحی در اهواز ۸ نقطه بحران خیز از جمله کوی علوی، زویه، ملاشیه، عین۲ و … را داریم که تنها برای حل معضل فاضلاب این ۸ منطقه، برآورد هزینه‌ها حدود ۳۰۰میلیارد تومان است که این بودجه را در اختیار ما قرار نمی‌دهند.

وی افزود: اگر ما شبکه فاضلاب با کیفیتی در سطح آبفا داشته باشیم و با لایروبی‌های به موقع و بدون شبکه های ریزشی مانع سرریز شدن فاضلاب شویم، قطعا اهواز مشکلی نخواهد داشت اما متاسفانه به دلیل کمبود بودجه، نه لایروبی‌ها به موقع صورت می‌گیرد و نه حتی از دستگاه‌های مناسبی استفاده می‌شود.

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر اهواز با تاکید بر فرسودگی شبکه‌های فاضلاب، بیان کرد: به علت فرسودگی شبکه‌ها و با توجه به اینکه ۴۰سال از عمر آن ها می گذرد، قطعا اهواز بدون کمک دولت، کماکان با مشکلات زیادی در این زمینه دست و پنجه نرم خواهد کرد.

وی همچنین در پاسخ به اینکه آیا پیگیری هایی هم برای حل این معضل صورت گرفته است، افزود: تا به حال چندین بار این معضلات را از مسئولین دولتی پیگیری کردیم و حتی از کمیسیون عمران مجلس برای بازدید میدانی از وضعیت فاضلاب استان و به‌ویژه اهواز و حتی مشاهده کوچه های آن دعوت کردیم که وعده‌هایی داده شد اما متاسفانه عملی نشدند.

موسوی نژاد عنوان کرد: احداث شبکه دفع آب‌های سطحی نیازمند هزینه‌های هنگفتی است که با توجه به وضعیت اقتصادی مردم و کمتر شدن آمار ساخت و سازها، بعید به نظر می‌رسد شهرداری از عهده آن برآید.