رفتن به بالا

مرکز رسانه ای شورا

تعداد اخبار امروز : 0 خبر


  • شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • السبت ۱۱ شوال ۱۴۴۵
  • 2024 Saturday 20 April
  • چهارشنبه ۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۸
  • کد خبر : 8450
  • چاپ خبر : به سمت اجرای پروژه های اشتغالزا رفتیم/باید از ظرفیتهای شهر صیانت کنیم

عضو شورای شهر ساری گفت : سیاستهای جریان عملگرایی هیچ مغایرتی با اعتقادات من ندارد.

به گزارش شورانیوز از ساری ، علی اکبر زلیکانی گفت : من همان منتقدی هسم که انتقاد را رفاقت می دانم و انگیزه های من شخصی نیست و فریادهایم برای قرار گرفتن امور در مسیر درست است.

وی با بیان اینکه از ابتدا در کنار عبوری بودم و ما اهداف مشترکی داریم، تصریح کرد: عبوری ظرفیت بزرگی برای شهر، استان و حتی کشور است و توانایی شخصی، اجتماعی، سیاسی و مذهبی دارد.

عضو شورای شهر مرکز استان ادامه داد: اگر امروز ساری یک سر و گردن بالاتر از دیگر شهرها قرار دارد به واسطه ظرفیت های عبوری است و این ظرفیت را به واسطه مردمی که دوستش دارند باید دوست بداریم و صیانت کنیم.

وی خاطرنشان کرد: سوء برداشتها در مورد حمایت ما از قابلیتهای شهردار از جانب کسانی است که کارهای انجام شده در شهر را می بینند اما جز تخریب کار دیگری ندارند.

باید از ظرفیتهای شهر صیانت کنیم

زلیکانی درباره کانال تلگرامی که اقدام به انتشار مطالبی علیه شهرداری ساری می کند، افزود: اینها به روش بی بی سی عمل می کنند. بی بی سی هیچ آگهی پخش نمی کند که منبع درآمدی داشته باشد اما از جیب مردم انگلیس هزینه می کنند و ادعای دلسوزی دارند، در حالی که اهداف دیگری در پشت پرده نهفته است. این کانال هم به این شیوه رفتار می کند.

عضو شورای شهر ساری با بیان اینکه شهرداری ساری عملکرد مناسبی دارد، اما چرا عده ای فقط تخریب می کنند، گفت: اشکالات را می پذیریم اما وقتی همه تلاش ها برای تخریب یک مجموعه است این فقط شیوه رفتاری شبکه بی بی سی است. این افراد اگر صحت در گفتار دارند چرا از پس پرده بیرون نمی آیند و سوالات را رودر رو نمی پرسند؟ چرا پنهان شده اند؟ مردم در انتخابات به این افراد تودهنی می زنند چون از عملکرد مدیریت شهری راضی هستند.

زلیکانی در پاسخ به سوال دیگر مازندنومه مبنی بر اینکه چرا اعضای شورا و شهردار ساری نسبت به مسائل منتشر شده از این افراد در برخی کانال های تلگرامی پاسخی نمی دهند، افزود: حجم کارها در مجموعه شهری بسیار زیاد است و در شرایط فعلی هم به همه این امور نمی رسیم چه برسد که بخواهیم پاسخ یاوه گویی های یک کانال موهن را هم بدهیم. این افراد می خواهند ما مشغول پاسخ گویی به آنها شویم تا ما را از هدف اصلی خود دور کنند.

کار کانال موهن انتقاد یا شفاف سازی نیست ، بی ادبی و بد اخلاقی است

وی با بیان اینکه اصل این کانال تلگرامی بر اساس تخریب شورا و شهرداری ساری شکل گرفته است، گفت: سوال من این است آیا در چهار سال اخیر شورا و شهرداری هیچ کاری انجام نداده است و آیا نباید در انتقاد نقاط مثبت و منفی را در کنار هم ذکر کرد؟ جز لمپنیسم، لودگی، بی ادبی، بی اخلاقی و کارهای غیرعرفی و غیرشرعی چه چیزی از این کانال مشاهده کردید؟ سوالم از این آقایان این است که مدیران قبلی شهرداری کجا زندگی می کنند؟ در بیغوله؟ آیا کاندیداهای همراه اینها کوخ نشین بوده و هیچ چیزی ندارند؟ حرف های این کانال، توهین به دستگاه های نظارتی است و من تاوان این کار را سنگین می بینم. عوامل این کانال شناسایی شده اند و دستگاه قضایی به زودی با این افراد برخورد می کند.

زلیکانی در بخش دیگری از این نشست درباره بدهی شهرداری ساری، تصریح کرد: یک دستگاه اداری را نشان دهید که بدهی نداشته باشد. شهرداری بدهی ۱۷۰ میلیارد تومانی دارد و مطالبات وصول نشده شهرداری هم بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان است.

به سمت اجرای پروژه های اشتغالزا رفتیم

وی با اشاره به تغییر رویکرد شهرداری ساری در اجرای پروژه ها، ادامه داد: در دو سال اخیر با تغییر رویکرد، به سمت پروژه هایی رفتیم که اشتغالزایی دارد در حالی که در این زمینه مسئولیتی نداریم و ایجاد اشتغال وظیفه حاکمیت است. با اتمام پروژه های شهرداری، چند هزار نفر مشغول به کار می شوند.

زلیکانی درباره جایگاه نظارتی شورای شهر، اظهار کرد: شورا تجربه موفقی در کشور نبود چون نه فرهنگ کار شورایی داریم و نه قوانین کارایی در این زمینه داریم. همه دستگاه ها باید نظرات کارشناسی اعضای شورای را بپذیرند اما حرف کارشناسی شده یک عضو شورا غیر از شهرداری در کجا ضمانت اجرایی دارد؟ در حوزه کار شورایی هنوز فرهنگ سازی نشده است.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر افزایش نیروی انسانی در شهرداری ساری، گفت: در به کارگیری افراد، قانون ایراد دارد. قانون را اصلاح نمی کنند و به شهرداری ها هم اجازه جذب نیرو نمی دهند، وقتی مردم مشکل اشتغال دارند و ما شغل ایجاد می کنیم این تخلف است؟ بر این اساس که شهرداری ها باید ۶۰ درصد بودجه را در بخش عمرانی و ۴۰ درصد را در بخش جاری هزینه کنند به شهرداری ها اجازه جذب نیرو نمی دهند اما در شهرداری ساری ۷۰ درصد بودجه در بخش عمرانی هزینه می شود و باز هم برای جذب نیرو اشکال می گیرند. مردم دغدغه دارند و بیکاری جوانان را نمی توان تحمل کرد.

عضو شورای شهر ساری با بیان اینکه توزیع اشتغال باید عادلانه باشد، ادامه داد: در جذب نیرو در شهرداری سهمی نداشتم که بخواهم از این مساله دفاع کنم اما وقتی ساز وکاری برای جذب نیروی دارای صلاحیت وجود ندارد این اشکال بر ما وارد نیست.

وی در بخش دیگر از این نشست با اشاره به اینکه ما هم با انتقال زباله به پشتکوه مخالفیم، تصریح کرد: سالانه ۲۰ میلیارد تومان بابت هزینه انتقال زباله ساری به منطقه پشتکوه پرداخت می کنیم و این تصمیمی است که در سال ۸۴ گرفته شد و تا امروز در حال اجرا شدن است. طرح جامع مدیریت پسماند نداریم، همه اشکالات متوجه شهرداری نیست.

اخبار مرتبط

نظرات

جدیدترین اخبار